Prime Sporthorses

Kezzerdrix Krypton

virtuaalihevonen / a sim game horse
Kezzerdrix

Virallinen nimi Kezzerdrix Krypton Painotus Kouluratsastus
Kutsumanimi Kessa Koulutus Intermediate II
Syntynyt & ikä 05.08.2016, ikä alhaalla Väri & säkä Tummanruunikko, 167cm
Rekisterinumero Ei rekisteröity Omistaja Pierre (VRL-10531)
Rotu & skp Brandenburg, tamma Kasvattaja Krypton Brandenburgers Saksa

Saavutukset:


Premier (Yhteensä 71%)

Kesän päätteeksi, kun kisakaudet alkavat ihan tosissaan ja vanhempia hevosia on jo jäänyt kisaeläkkeelle, on aina hyvä sauma hankkia uusia hevosia. Tällä kertaa täydensin Prime Sporthorsesin brandenburg-osastoa yhteensä kahdeksalla hevosella, joista osa on jo hieman vanhempia ja toiset taas täysin nuoria ja kokemattomia hevosia. Jokaisen hevosen kohdalla tulevaisuudessa siintävät kaksi asiaa: kisaus porrastetuissa kunkin hevosen omassa painotuslajissaan sekä vähintään yksi, mutta toivottavasti useampikin jälkeläinen. Krypton Brandenburgersista meille saapui useampi hevonen, ja yksi näistä oli Kezzerdrix-tamma, jonka emä oli astutettu Serellendersissä asuvalla jalostusorilla, joka on puolestaan saman tallin kasvatti kuin Kezzerdrixikin. Jo nuorena oikein sulavaliikkeinen hevonen ihastutti useammat ihmiset, mutta varsa lähti onnekseni mukaan uudeksi kisahevosekseni.

Kezzerdrix Krypton on melko herkkä hevonen, jolta löytyy tammamaisia piirteitä, joita kukaan ei osaa ennustaa. Aamusta niin iloisena hörähtelevä tamma saattaa myöhemmin olla kuin kärpäsen pistämä tai puulla päähän lyöty, jolloin se tarjoaa haastavuutta ratsastajalle. Kessa on melko herkkä avuille, ja liian ronskeille otteille se "kuuroutuu", eikä liiku juuri minnekään. Hyvänä päivänä ja hyvällä ratsastajalla tamman kanssa on mahdollista yltää aina kansalliselle tasolle asti, ja sitä helpommat luokat menevät lähes sadan prosentin varmuudella ilman suurempia virheitä. Hoitaessa Kessa on varsin neutraali tapaus, joskin se taluttaessa tahtoisi kovasti määrätä suunnan ja tahdin.


Kuvagalleria

Kezzerdrix Kezzerdrix

Kuvat © Gál Ildikó, thank you!


Sukutaulu

i. Kymco Krypton
brdbg, mrn, 164cm
ii. Underminer
brdbg, trn, 165cm
iii. Hoverguard
brdbg, trn, 160cm, evm
iie. Bureaucrats
brdbg, rn, 168cm, evm
ie. Katastrophie
brdbg, rn, 163cm
iei. Gespentse
brdbg, rn, 165cm, evm
iee. Alpatraum
brdbg, rn, 166cm, evm
e. Dazzleflash Spider
brdbg, rt, 170cm
ei. Verloren Viktor
brdbg, rn, 171cm
eii. Axegrinder
brdbg, rn, 168cm, evm
eie. Kunigunde
brdbg, rt, 167cm, evm
ee. The Notwist
brdbg, rn, 169cm
KTK-III
eei. Twist N'Loud
brdbg, rn, 169cm
eee. The Shakira
brdbg, tprt, 167cm

  LUONTEENPIIRTEET
     ROHKEUS: ★ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆ Taso 4: neutraali
     KUULIAISUUS: ★ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆ Taso 4: normaali
     TEMPERAMENTTI: ★ ★ ★ ★ ★ ☆ ☆ Taso 5: melko temperamenttinen
     HERKKYYS: ★ ★ ★ ★ ★ ☆ ☆ Taso 5: melko herkkä
  TAIDOT
     NOPEUS: ★ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆ Taso 4: normaali
     KESTÄVYYS: ★ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆ Taso 4: normaali
     HYPPYKAPASITEETTI: ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆ ☆ Taso 3: hieman normaalia heikompi
     KETTERYYS: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ☆ Taso 6: normaalia parempi
     LIIKKEET: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ☆ Taso 6: normaalia parempi

Jälkeläiset

Sukupuoli & nimi Syntynyt Isä Omistaja
brdbg-o/t. Varsa 00.00.0000 Ori Omistaja

Kilpailukalenteri

Jaos: KRJ kouluratsastus
Ominaisuuspisteet: 0.00 p.
Nykyinen taso: Taso 0
Maksimitaso: Taso 9
Koulutustaso: Int II
Hyppykapasiteetti & rohkeus: 0.00 p.
Nopeus & kestävyys: 0.00 p.
Kuuliaisuus & luonne: 0.00 p.
Tahti & irtonaisuus: 0.00 p.
Tarkkuus & ketteryys : 0.00 p.

Päiväkirja ja valmennukset

13.10.2016 - Kouluvalmennus Stall Sjöholmassa
Olin kieltämättä hieman jännittynyt uppo-oudon valmentajan talsiessa paikan päälle ja valmennuksen olisi tarkoitus alkaa siltä seisomalta. Tämä oli Kessalle oikeastaan ensimmäinen kerta vieraan valmentajan opeissa ja tuntemattomassa paikassa samaan aikaan, joten herkkänahkainen hevoseni voisi reagoida tilanteeseen miten vain. Uusi tilanne aiheutti tammalle kireät liikkeet, sillä se ei alkuverryttelyissä osannut olla muuten kuin varpaillaan, ja painelikin menemään kankeana ja vailla rentoa työskentelyä.

Valmentajan (Disa) kommentti: "Ratsukon kumpikin osapuoli oli hieman jännittynyt. Kessa liikkui siirtymisharjoituksissa kuin olisi ollut lentoon lähdössä, joka sai hieman varautuneen oloisena selässä istuneen ratsastajan tarrautumaan hevoseen entistä enemmän. Oravanpyörä oli valmis – katkaistavaksi. Pierren asettuessa satulaan hieman rennommin ja hevosen liikettä myötäilevämmin, hän pääsi vaikuttamaan tammaansa paremmin. Kun Kessa ei saanut selästä lisäkimmoketta jännittää joka lihastaan, se alkoi keskittyä energiansa purkamiseen jo vähän muihinkin asioihin. Käynti-ravi- ja käynti-laukka-siirtymiset muuttuivat hallitumpaan suuntaan. Lyhyille sivuille ratsastetut voltit olivat alkuun vähän soikeita, kun Kessa ei ollut aivan sataprosenttisesti tuntumalla. Lopulta ne alkoivat kuitenkin näyttää ympyröiltä, joilla tamma taipui nätisti sisäpohkeen ympärille. Etenkin laukassa ratsukko väläytteli hyviä pätkiä silloin kun Kessa oli hyvässä tasapainossa, joten potentiaalia hevosessa on rutkasti."

02.09.2016 - Premier-palkinto ASES:n tamma-arvioinnista!

30.08.2016 - Kesän päätteeksi, kun kisakaudet alkavat ihan tosissaan ja vanhempia hevosia on jo jäänyt kisaeläkkeelle, on aina hyvä sauma hankkia uusia hevosia. Tällä kertaa täydensin Prime Sporthorsesin brandenburg-osastoa yhteensä kahdeksalla hevosella, joista osa on jo hieman vanhempia ja toiset taas täysin nuoria ja kokemattomia hevosia. Jokaisen hevosen kohdalla tulevaisuudessa siintävät kaksi asiaa: kisaus porrastetuissa kunkin hevosen omassa painotuslajissaan sekä vähintään yksi, mutta toivottavasti useampikin jälkeläinen. Krypton Brandenburgersista meille saapui useampi hevonen, ja yksi näistä oli Kezzerdrix-tamma, jonka emä oli astutettu Serellendersissä asuvalla jalostusorilla, joka on puolestaan saman tallin kasvatti kuin Kezzerdrixikin. Jo nuorena oikein sulavaliikkeinen hevonen ihastutti useammat ihmiset, mutta varsa lähti onnekseni mukaan uudeksi kisahevosekseni.


Ikääntyminen

1 vuotta 11.08.2016 5 vuotta 25.08.2016 9 vuotta 05.02.2017
2 vuotta 12.08.2016 6 vuotta 26.08.2016 10 vuotta 05.07.2017
3 vuotta 13.08.2016 7 vuotta 07.09.2016 11 vuotta 05.12.2017
4 vuotta 14.08.2016 8 vuotta 08.09.2016 12 vuotta 05.05.2018
Ulkoasu © NM. | Ulkoasun kuva © BDRS | virtuaalitalli / virtuaalihevonen | s-posti