Prime Sporthorses

Hellequin Prime

virtuaalihevonen / a sim-game horse
Hellequin
© Bob Langrish

Virallinen nimi Hellequin Prime Painotus Kouluratsastus
Kutsumanimi Quinn Koulutus PSG, noviisi valjakko
Syntynyt & ikä 10.11.2016, 14v Väri & säkä Musta, 161cm
Rekisterinumero VH16-121-0094 Omistaja Pierre (VRL-10531)
Rotu & skp Ranskalainen puoliverinen, tamma Kasvattaja Prime Sporthorses Ranska

Saavutukset:


Premier (yhteensä 62%)

Hépatique-tammamme emälinjaa jatkava Hellequin Prime syntyi Hématite-emänsä ensimmäisenä varsana, ja isänä toimii arabialainen täysiveriori Mignon Rewa ox.


Sukutaulu

i. Mignon Rewa ox
ox, rn, 156cm
ii. Mirco ox
ox
iii. Yazerro
ox, evm
iie. Melekia
ox, evm
ie. Eleanor ox
ox, km, 152cm
iei. Shihab ox
ox, evm
iee. Euthalia ox
ox, evm
e. Hématite Prime
sf, rt, 163cm
Premier
ei. Mathieu
sf, rn, 164cm
eii. Fulbert
sf, rnkm, 167cm, evm
eie. Marguerite
sf, m, 162cm, evm
ee. Hépatique
sf, rt, 162cm
Bronze Premium
eei. Trèfle
sf, vrn, 165cm, evm
eee. Halette
sf, rt, 162cm, evm

Jälkeläiset

Sukupuoli & nimi Syntynyt Isä Omistaja
sf-t. Harleyquinn Prime 22.08.2017 Quantum Prime Prime Sporthorses

Kilpailukalenteri

KRJ 4121.76 p. vaikeustaso 7/7
Koulutustaso: Prix St. Georges

VVJ 2124.21 p. vaikeustaso 3/3
Koulutustaso: Noviisi yhdistetty
Hyppykapasiteetti & rohkeus: 0.00 p.
Nopeus & kestävyys: 0.00 p.
Kuuliaisuus & luonne: 1821.39 p.
Tahti & irtonaisuus: 2300.37 p.
Tarkkuus & ketteryys : 302.82 p.


Päiväkirja ja valmennukset

11.11.2016 - Kirjoittanut Kototallin henkilökunta (omistaja)
Selle francais -tamma Hématite saapui viettämään varsansa kanssa mammalomaa Kototallille. Tamman omalta kotitallilta oli tila loppumassa kesken usean tamman varsottua etuajassa, joten tarjosimme mieluusti karsinoitamme Pierren hevosten käyttöön. Helli-emän Hellequin-varsa oli uusista pienokaisista sieltä vanhimmasta päästä, joten sitä oli jo hissukseen opetettu kuljetusvaunuun. Tammavarsan ensimmäinen lyhyt kuljetusmatka sujui rauhallisesti kuskin ajaessa ekstravarovaisesti, jottei ensikertalaiselle sattuisi epämiellyttäviä yllätyksiä matkan aikana. Helli onkin jo kisamatkojensa puolesta tuttu reissaaja, joten sen itsevarmuus ja rauhallisuus oli varsan kanssalta erittäin positiivinen asia.

Tallipihalla ei heti ollut kukaan ottamassa kaksikkoa vastaan, sillä itse olin juuri palaamassa maastoreissulta, Janne lomittamassa naapurin navetalla ja muiden poikien menoista en sitten tiennytkään - kumpaakaan, Jereä tai Jonia ei ollut näkynyt sitten viime aamun, joten he lienevät ottaneet varaslähdön viikonloppuun. Tuttu kuski odotteli kuitenkin odotellut kiltisti paikan päällä, sillä hän itsekin oli tullut melkein puolituntia etuajassa paikanpäälle. Saavuin itse ensimmäisenä paikan päälle, joten kiinnitin Oprakan nopeasti kiinni, jotteivat uudet tulokkaat joutuisi odottelemaan enää hetkeäkään. Joni oli aamulla ehtiessään laittanut kaksikolle karsinan valmiiksi putsattuja juoma- ja ruokakuppeja sekä kuivikkeita myöten. Nappasin Hellin riimunnarusta kiinni ja talutin raudikon puoliveritamman talliin, jossa se pysähtyi oven suulle ja haisteli valppaana uusia tuoksuja. Omistajansa mukaan tamma on ollut varsansa vuoksi normaalia sähäkämpi viime aikoina, muttei ole osoittanut aggressiivisia piirteitä. Tummanpuhuva Hellequin käveli reippaasti emänsä perässä, muta se jäi pariin otteeseen aina tutkimaan jänniä juttuja uteliaisuuden ottaessa vallan.

Nakkasin Hématitelle puoliksi täyden heinäverkon, jotta se sopeutuisi mahdollisesti nopeammin uuteen paikkaan saadessaan hieman tekemistä. Varsakin oli jo uuvahtanut ja käynyt pitkälleen kuivikkeiden päälle, joten emällä oli hetki aikaa hengähtää. Olimme varanneet tuoreille tulokkaille karsinan rauhaisasta nurkasta, jossa ne saivat olla rauhassa, ennen kuin pääsisivät ulkoilemaan seuraavana päivänä kaksistaan tarhaan, josta näkee hyvin pihan tapahtumia ja jonka koko riittää myös pieniin pyrähdyksiin. Hellequinin peruskoulutus jatkuisi meillä ollessaan ja myös emän kanssa aletaan mahdollisesti ratsastamaan hiljalleen meillä ollessaan; riippuu aivan siitä, kuinka pitkään Pierre päättää hevosiaan meillä pitää.

10.11.2016 - Hépatique-tammamme emälinjaa jatkava Hellequin Prime syntyi Hématite-emänsä ensimmäisenä varsana, ja isänä toimii arabialainen täysiveriori Mignon Rewa ox.

Ulkoasu © NM. | Ulkoasun kuva © BDRS | s-posti