Prime Sporthorses

Tervetuloa Prime Sporthorsesiin...

... puoliverisiä useiden vuosikymmenten kokemuksella kasvattavaan nykyaikaiseen hevossiittolaan! Prime Sporthorses valikoi joukkoihinsa vain parhaat puoliveriyksilöt keskittyen tarkoin etenkin kenttäsukuisiin brandenburginhevosiin. Joukkoon mahtuu kuitenkin myös lukuisia muita puoliverikantakirjoja sekä laaja skaala eri painotuslajeja.

Prime Sporthorses sai alkunsa vuoden 2015 alkupäässä, mitä ennen se oli osa nykyistä sisartalliaan Kadotettuja Suomenhevosia. Tallin kapasiteetti tilojen suhteen alkoi kuitenkin olla tiukoilla ja edessä oli uuden, tasoikkaille urheiluhevosille hyvin soveltuvan tallin rakentaminen. Prime Sporthorsesin kantahevoset ovatkin lähtöjään suomenhevostallista, joka jakautui suuren hevosmäärän takia kahteeen eri osaan.

Prime Sporthorsesin tavoitteena on kasvattaa selväjärkisiä urheiluhevosia eri lajeihin käyttäen osaavia ja harkinnalla valittuja hevosia jalostukseen. Lisäksi tallin tarkoituksena on tukea harvinaisempien kantakirjojen kasvua ja kehitystä virtuaalimaailmassa ja keskitymmekin vahvasti etenkin brandenburginhevosten kasvatukseen.

Tallille teidät toivottaa tervetulleiksi
omistaja Piia Ihantoja & henkilökunta
Pierre VRL-10531
Ulkoasu © NM. | Ulkoasun kuva © BDRS | virtuaalitalli / a sim-game stable