Kadotetut Suomenhevoset

Tervetuloa Prime Sporthorsesiin...

... puoliveristen luvattuun maahan! Prime Sporthorses valikoi joukkoihinsa vain parhaat puoliveriyksilöt keskittyen pääasiassa brandenburgeihin, ranskalaisiin puoliverisiin, westfaleninhevosiin sekä suomalaisiin puoliverisiin. Joukkoon mahtuu kuitenkin myös kourallinen muita puoliverirotuja edustavia hevosia eri painotuslajeista.

Prime Sporthorses sai alkunsa vuoden 2015 alkupäässä, mitä ennen se oli osa nykyistä sisartalliaan Kadotettuja Suomenhevosia. Nirppanokkaisille puoliverisilleni ei kuitenkaan kelvannut junttien suomalaisten seura, vaan ne vaatimalla vaativat itselleen ultramodernia tallia viimeistä huutoa olevilla laitteilla. Prime Sporthorsesin kantahevoset ovatkin lähtöjään suomenhevostallistani, joka jakautui liian suuren hevosmäärän takia kahteeen eri osaan.

Prime Sporthorsesin pääasiallisena tavoitteena on kasvattaa selväjärkisiä suoritushevosia eri lajeihin käyttäen osaavia ja harkinnalla valittuja hevosia jalostukseen. Lisäksi tallin tarkoituksena on tukea harvinaisempien puoliveristen kasvua ja kehitystä virtuaalimaailmassa, vaikka tallin rotuskaalaan mahtuu myös niitä suosittujakin rotuja.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa, tai ihan muuten vain yhteyttä voi ottaa sähköpostin välityksellä. Mukavia tutustumishetkiä talliin sekä sen hevosiin toivottaa

Pierre (VRL-10531, NOK)

Ulkoasu © NM. | Ulkoasun kuva © BDRS | virtuaalitalli / virtuaalihevonen | s-posti