Barokkihevosten kasvatusta

Baroque Alvianon yksi isoimmista toimintamuodoista on barokkihevosten kasvatus ja tarkoituksenamme onkin kasvattaa näiden ylväiden olentojen suosiota ja määrää virtuaalimaailmassa. Pyrimme kasvattamaan terveitä, hyvätapaisia sekä osaavia hevosia roduista andalusianhevonen, friisiläinen, lipizza ja lusitano unohtamatta kuitenkaan hieman pienemmässä roolissa olevaa frederiksborginhevosta. Suurimmalla osalla tallin kasvateista on käytössä kasvatusliitteet d'Alvino (orit) sekä d'Alvina (tammat), joita käytetään roduilla andalusia, friisiläinen sekä lusitano. Frederiksborgeilla käytetään niin ikään takaliitteitä Alvino (orit) sekä Alvina (tammat). Lipizzanhevosista orit syntyvät ilman kasvatusliitettä virallisten nimeämissääntöjen mukaan ja tammoilla on käytössä takaliite d'Alvina. Kasvatusliitteiden lisäksi monet kasvatit syntyvät myös ilman liitettä.

Alvianon hevoset ovat pääsääntöisesti tarjolla jalostukseen ulkopuolisille hevosille ja tallin hevosista saa kysellä myös tilausvarsoja. Pidän kuitenkin kasvattajana oikeuden kieltäytyä astutus- ja tilausvarsapyynnöistä, jos hevoset eivät esimerkiksi ole rodullisesti tai sukunsa puolesta toisilleen sopivia.

Lipizzanhevoslinjat

Baroque Alvianossa on kolme tuontioria rodusta lipizzanhevonen, jotka ovat lähtöisin kolmesta eri orilinjasta. Laajalla tuontihevosvalikoimalla takaamme alhaiset sukusiitosasteet ja monipuolisen jalostusvalikoiman, joten panostamme tallissamme lyhytsukuisiin hevosiin vaalien kuitenkin samalla myös vanhojen linjojen säilyvyyttä.

Cormac-orilinja

Cormac Izarra

Dorian-orilinja

Dorian Arno

Vidic-orilinja

Vidic Frye