Prime Sporthorses

Everholt Kopeck

virtuaalihevonen / a sim-game horse
Kopeck
© Shashank (cc by 2.0 / modified), thank you!

Virallinen nimi Everholt Kopeck "Kössi" Painotus Esteratsastus
Syntynyt & ikä 04.01.2018, 4v Väri & säkä Rautias, 166cm
Rekisterinumero Ei rekisteröity Omistaja Pierre (VRL-10531)
Rotu & skp Westfalen, ori Kasvattaja Everholt Estate Irlanti

Saavutukset:
Sukutaulu

i. Konstant C
westf, rt, 169cm
ii. Karnival C
westf, trn, 169cm, evm
iii. Kupida Costal
westf, trn, 167cm, evm
iie. Tarancée
westf, rn, 169cm, evm
ie. Emeral Vion
westf, m, 165cm, evm
iei. Emmanuel Bronx
westf, tprn, 168cm, evm
iee. Rasenat
westf, m, 164cm, evm
e. Minette's Mayday
westf, kkm, 165cm
ei. Mandences Haste
westf, rt, 168cm, evm
eii. Mellon IV
westf, tprt, 164cm, evm
eie. Little Rainsparrow
westf, rt, 166cm, evm
ee. Mintte's Tricha
westf, kkm, 165cm, evm
eei. Mintte's Triathlon
westf, prt, 169cm, evm
eee. Arya Blueloom
westf, kkm, 165cm, evm

Jälkeläiset

Sukupuoli & nimi Syntynyt Isä Omistaja
westf-o/t. Varsa 00.00.0000 Ori Omistaja

Kilpailukalenteri

Jaos: ERJ esteratsastus
Ominaisuuspisteet: 0.00 p.
Nykyinen taso: Taso 0
Maksimitaso: Taso 10
Koulutustaso: 160 cm
Hyppykapasiteetti & rohkeus: 0.00 p.
Nopeus & kestävyys: 0.00 p.
Kuuliaisuus & luonne: 0.00 p.
Tahti & irtonaisuus: 0.00 p.
Tarkkuus & ketteryys : 0.00 p.

Päiväkirja ja valmennukset

20. tammikuuta 2018 - Ei yhtään niin paha kuin edeltäjnsä, kirjoittanut Kototallin henkilökunta (omistaja)
"Ei, ei, ei. EI. En todellakaan oo ottamassa sulta enää yhtää kahjoa puoliveristä oria ylläpitoon, en sitten millään!" vaahtosin puhelimen välityksellä Prime Sporthorsesin omistajattarelle, jolla oli ollut pokkaa kysyä tallipaikkaa täyshoidolla uudelle nuorelle estehevoselleen, vaikka olimme päässeet rääväsuisesta Iivosta eroon vasta tovi sitten. Okei, kehityttiinhän orin kanssa hurjasti siinä ajassa, mitä se meillä vietti ja eroa olikin kuin yöllä ja päivällä, kun verrataan meille saapunutta ja meiltä lähtenyttä hevosta. Mutta tästä huolimatta olin jo ehtinyt tuudittautua siihen vallitsevaan tilanteeseen, ettei tallissa ollut nimeltä mainitsematonta hevosta potkimassa karsinan seiniä, näykkimässä ohikulkijoita ja viskelemässä pahaa-aavistamatonta ratsastajaa selästään. Iivon kanssa selvittiin kuin ihmeen kautta vain pintapuolisilla ruhjeilla sekä ylimääräisillä sydämentykytyksillä, kun satulasta tuli suistuttua useaan otteeseen alas ja hevonen saattoi äkkiarvaamatta, ennen kuin epäluuloinen ratsunalku alkoi luottaa uusiin käsittelijöihinsä.

Laskin puhelimen pöydälle ja huokaisin syvään. Pierre oli vain naureskellut kitinälleni saatuaan itse kokea vain murto-osan Iivon kauhuuksista, ja sanonut harkitsevamme asiaa uudemman kerran paremmalla ajalla. Janne katsahti suuntaani kysyvästi kulmiaan kohottaen, mutta tyydyin aluksi vain tuhahtamaan hänellekin vastaukseksi. "Ei oo kuulemma nähnyt vielä ees koko konia ja taas ois tuomassa meille yhtä hevosta kuin sikaa säkissä pidellen." Täytynee pitää pieni palaveri tallitiimin kera, sillä jos - vain pitkän ja kattavan harkinan jälkeen - tämä hevonen ratsutettavaksi otetaan, niin sen höykkyytettäväksi saavat ruveta myös muut kuin minä.

Kymmenen päivää myöhemmin olin alun vastahakoisuudesta huolimatta Prime Sporhotsesissa tutustumassa tähän Pierren hankkimaan oriin, jonka kanssa meidän pitäisi kuulemma hankkia kokemusta esteradoilta ja yltää aina kisakentille asti. Oon aina ollut sellainen persoona, etten mitään torppaa siltä seisomalta ilman parempaa perehtymistä asiaan, joten olin lopulta lupautunut käydä vilkaisemassa nelivuotiasta hevosta. Iivolta olin ensitapaamisellamme saanut osakseni kipakan takajalan kohdistettuna suuntaani, ja kurkkasinkin vasemmanpuoleisen karsinarivin viidenteen karsinaan epäluuloisin elkein.

Ei, vastassa ei ollut itsekseen kyräilevää oria, jonka on annettu (ryypätä ja) rellestää miten mieli tekee sen kummempia rajoja asettamatta, ennen kuin homma on ollut jo lähes ylitsepääsemättömän vaikea. Tällä kertaa karsinasta kuului utelias hörähdys ja puolioven yli kurkkasi hassunnäköinen raudikko, jolla oli jumalattoman pieni pää muuten varsin ryhdikkääseen ja jo lihasta hyvin kerryttäneeseen kroppaan nähden. Korvat olivat varmaan puolet pään pituudesta, ja hevosen olisikin voinut ristiä kutsumanimeltään Aasiksi liitutauluun pölkkykirjaimin kirjoitetun Kössin sijaan. Rapsuttelin orin vitivalkeaa läsiä ja hevonen ummisti silmänsä tyytyväisenä vain nauttien saamastaan huomiosta. Lyhyt rapsutteluhetki ei toki paljoa kerro, mutta ei tällainen hevonen varmasti paha nakki olisi edellisen monsterin jäljiltä. Eihän?


15. tammikuuta 2018 - Puoliverisiittola Everholt Estatesta meille saapui maanantaiaamun ja tammikuun puolitienoon kunniaksi kolme kasvattia: ruunikko koulutamma Everholt Criminá, pitkillä korvillaan hauskuuttava esteori Everholt Kopeck sekä Smallsmash-orimme jälkeläinen Everholt Supreme, josta toivotaan isänsä kaltaista estehevosta tulevaisuudessa.

Ulkoasu © NM. | Ulkoasun kuva © BDRS | virtuaalitalli / a sim-game stable | s-posti